Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Het samenspel tussen de wethouder en ambtenaar

Werken voor een gemeente is werken voor de samenleving. En wat werken voor een gemeente ook heel bijzonder maakt is de politieke aansturing. Dat maakt het zo anders dan werken voor een bedrijf. Interessant, maar soms ook complex.
 
De afgelopen maanden zijn in (bijna) alle gemeenten in Nederland de nieuwe coalities gevormd. De wethouders staan aan het begin van hun periode van 4 jaar en zijn zeer gemotiveerd daar een succes van te maken. Een goed samenspel tussen wethouder en ambtenaren is de basis voor prachtige resultaten in jouw gemeente. Maar hoe werkt dat nou precies? Hoe ziet een goede samenwerking eruit en hoe bereik je die?
 
Ester Oude Nijhuis van De Succesvolle Ambtenaar interviewt Ton Roerig, directeur van de Wethoudersvereniging. Het gaat over vragen als de drijfveren van wethouders, hoe je zorgt voor een goede relatie en hoe je goed werk kunt verdelen. Waar eindigt het werk van de ambtenaar en begint het politieke en vice versa?
 
Dit webinar is voor iedereen die graag meer uit de politiek ambtelijke samenwerking wil halen en in het bijzonder voor:
  • (nieuwe) wethouders
  • managers bij gemeenten
  • ambitieuze professionals bij gemeenten
Je kunt zelf ook vragen vooraf indienen via WhatsApp: 06 275 00 399 (Ester Oude Nijhuis).
 
Meld je vandaag nog aan en leg de basis voor een mooie 4 jaar!
 
Namens de Wethoudersvereniging en De Succesvolle Ambtenaar,

Ton Roerig & Ester Oude Nijhuis
Presentatie door
Ester Oude Nijhuis & Ton Roerig

Ester Oude Nijhuis van de Succesvolle Ambtenaar en Ton Roerig, directeur van de Wethoudersvereniging verzorgen een online live webinar van ongeveer anderhalf uur over hoe ambtelijke professionals en managers samen goede resultaten kunnen bereiken in de komende collegeperiode.

Deel dit webinar