Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Hoe haal je goede resultaten bij de overheid, ook als de belangen tegengesteld zijn

Werken voor de overheid is werken voor een goede samenleving. Het is maatschappelijk relevant en dat geeft voldoening.
Tegelijkertijd is niks zo complex als werken voor de overheid. Zoveel belangen, zoveel doelen, dat heb je verder nergens. Geen wonder dat ook gedreven, ambitieuze ambtenaren soms vast kunnen lopen, bijvoorbeeld in de stroperigheid binnen de organisatie. En dat is zonde, er zijn heel veel professionals bij de overheid die voelen dat er meer in zit dan eruit komt.
Ben jij zo'n ambitieuze ambtenaar?

De overheid heeft jou keihard nodig. Het zijn de professionals zoals jij die het verschil maken en zorgen voor blije bestuurders en blije inwoners.
 
Omdat ik weet dat het halen van goede resultaten en voldoening in je werk niet vanzelf gaan geef ik dit webinar. Wat kun je doen om meer te bereiken en gewoon lekker te werken? Wat kan de organisatie doen, maar ook, wat kun jij zelf doen?
In het webinar deel ik 7 verrassende inzichten die ik opdeed dankzij mijn klanten uit alle hoeken van de overheid. En ook door zelf 14 jaar ambtenaar te zijn. Het webinar geeft inspiratie en praktische tips die je direct kunt toepassen!
Mariette Pasman van het RIVM zei over het webinar: "Door het webinar kreeg ik letterlijk weer zin om aan de slag te gaan. Het was een echt keerpunt voor me. Het geeft positieve energie en is heel praktisch."

Dit webinar is speciaal voor ambitieuze professionals bij de overheid, maar ook voor managers en HRM-ers die deze ambitieuze professionals willen vasthouden.
Presentatie door
Ester Oude Nijhuis

Eigenaar De Succesvolle Ambtenaar

Deel dit webinar