Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Adviseren met IMPACT

Stuur jij project- of programmamangers aan bij de overheid?

Merk je dat het voor jouzelf en jouw medewerkers lastiger is dan ooit om goede resultaten te halen. (het werken op afstand duurt nu echt veel te lang).
Wil je dat jouw medewerkers zelfstandig floreren: goed in hun vel zitten en mooie resultaten neerzetten. Dat bestuurders tevreden zijn (ook als ze hun zin niet krijgen) & dat je je geen zorgen hoeft te maken over financiële en juridische blunders?

Jouw medewerkers zijn het goud van de organisatie. Hun kwaliteit en manier van werken maakt een enorm verschil en kan jou maken of breken.
De afstand tussen leidinggevenden en professionals is letterlijk en figuurlijk flink gegroeid. Door het thuiswerken natuurlijk, maar ook is de span of control tegenwoordig veel groter dan voorheen. Je móet op de zelfstandigheid en de kwaliteit van jouw medewerkers kunnen vertrouwen, anders ben je nergens.

Wat heeft een overheidsprofessional nodig om goed in zijn vel te zitten en prima resultaten te boeken, ongeacht de omstandigheden?

Dé oplossing is de IMPACT methode. Deze unieke methode is gebaseerd op succesvolle ondernemersprincipes, vertaald naar de overheid. 
Iedere letter staat voor een belangrijke stap die zorgt voor:
- met gemak anderen meekrijgen
- op een prettige manier de stroperigheid doorbreken
- de goede dingen doen, prima om kunnen gaan met werkdruk
- zelfstandig opereren mét oog voor de organisatie, samen sterk staan

In het webinar leg ik je de zes stappen van Adviseren met IMPACT uit op basis van concrete tips en voorbeelden van ambitieuze overheidsprofessionals. De methode is belangrijker dan ooit, nu thuiswerken de werkdruk verhoogt en de snelheid vertraagt. Met deze zes stappen krijg je gegarandeerd meer voor elkaar, met meer plezier en voldoening.

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Ester Oude Nijhuis, eigenaar De Succesvolle Ambtenaar

Na 16 jaar ervaring bij de overheid (bestuursadvies en in het fysieke/duurzame domein) startte ik mijn eigen onderneming. De ondernemersvaardigheden die ik leerde zijn de basis van de succesmethode voor overheidsprofessionals.

Duur
1 uur

Deel dit webinar